partakäkipaholainen "Be yourself; everyone else is already taken." - Oscar Wilde

Olympialippu uudistuu Sotsin talviolympialaisiin

  • Uudistunut olympialippu
    Uudistunut olympialippu

Tuleva talviolympialaisten isäntämaa Venäjä näyttää epäilijöilleen, ettei se ole arvotaantumaan ajautunut ihmisoikeuksia polkeva valtio vaan uudistusmielinen ja rohkea. Venäjä nimittäin aikoo tulevissa talviolympialaisissa uudistaa kaavoihin kangistunutta olympiakulttuuria ja esittelee uudistuneen olympialipun. Paroni Pierre de Coubertin 1913 suunnittelema lippu, jossa on sininen, musta, punainen, vihreä ja keltainen rengas saa uuden värityksen. Sotsin talviolympialaisissa nähdään lippu, jossa kaikki renkaat ovat mustia.

 

- Vanhan olympialipun sateenkaarenväreihin viittaava värimaailma on tehnyt jo tarpeeksi tuhoa. Mustat värit eivät aivopese ihmisiä yhteiskuntaa rappeuttaviin homoseksuaalisiin suhteisiin, kuten vaikkapa keltainen, vihreä tai sininen, kertoo seiväs- ja talviurheilun päähallinnon 7. direktoraatin värivalistusvastaava Mitali Vutko.

 

- Mitä siitä tulee jos kaikkialla on kirkkaita värejä. Sellainen on epäkunnioitettavaa isäntämaata kohtaan. Jos sateenkaarenvärejä saa vapaasti esitellä niin pian koko demokratiamme on vaarassa, kertoo nimettömänä pysyttelevä monikertainen yleisurheilun maailmanmestari ja tuleva Sotsin kisakaupungin jääkuningatar lakatessaan kynsiään mustaksi.

 

Sotsissa rakennustyöt ovat käynnissä. Kisakaupunki ja urheilupaikat valmistuvat aikataulussa, mutta lisätyötä aiheuttavat uudet homopropagandalain säätämät värimääräykset. - Tehtäväni on valvoa, ettei missään ole kolmea kirkasta väriä vierekkäin. Harmaa, musta ja valkoinen on vielä direktiivien mukainen, mutta vaikkapa keltainen, vihreä ja sininen ei käy. Onneksi kyseessä on talviolympialaiset, joten mahdollisuus luonnollisten sateenkaarien ilmestyminen taivaalle on minimaalinen, kertoo Vlad Niput tutkaillessaan täyttääkö laulu- ja soitinyhtye Rainbow:n levy homopropagandalain toimenpiteisiin johtavat tunnusmerkit.

 

Läheskään kaikki venäläiset eivät näe sateenkaarivärejä uhkana yhteiskunnalle, mutta valtaatekevillä on suuri huoli tulevaisuudesta. - Tämänkaltainen ”värien vapaus” johtaa vääjäämättä totaaliseen rappioon. Se johtaa siihen, että voimme pian mennä naimisiin naapurin vuohen kanssa. Se johtaa lopulta siihen, että yhteiskuntamme selkärankana toimiva oikeusjärjestelmämme rappeutuu ja alamme vangita kansalaisiamme vain siksi, että heillä on punk-yhtye, kertoo timantein koristeltua kultakelloaan putsaava nimettömänä pysyttelevä ortodoksisen kirkon johtohenkilö.

 

”Citius, altius, fortius, mutta mustana tai harmaana” kuuluukin uusi olympialaisten kaikkia maailman kansoja yhdistävä  motto!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Niin tekee. Ei-kirjautuneelle se vissiin näyttää ihan ok. Ikävää, pitää poistaa kirjoitus ellei visuaalinen ilme korjaannu. Näyttää yhtä ikävältä kuin profiilikuvani.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Profeetan viitan voi siirtää Piholta minun sekulaareille hartioille.
http://www.mtv3.fi/urheilu/yleisurheilu/uutiset.sh...

Tämän blogin suosituimmat